Proclear kontaktlencse

 
Akár a klasszikus kontaktlencséket kedveli, akár olyanokat keres, melyek mind a rövidlátás, mind pedig a távollátás problémájára megoldásokat nyújthatnak, a Proclear lencsék között rálelhet a megfelelőkre. Hagyományos, bifokális, multifokális, sőt tórikus modelleket is módjában áll rendelni megújult webáruházunkból. Nézzen szét ebben a kategóriában, és találjon rá az Önnek megfelelő megoldásra közreműködésünkkel!
 

A minőségből nem engednek

 
A napi és a havi kihordású Proclear lencsék kivívták maguknak az elismerést – sokan választják ezeket a termékeket mind esetenkénti, mind pedig állandó használatra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a gyártó ennyiféle modellel van jelen a piacon: a kínálatot a modernkori elvárásoknak megfelelően alakítják annak érdekében, hogy a legtöbb vásárlói igénynek megfeleljenek.

A napi és havi a használatra tervezett Proclear kontaktlencsék magas víztartalommal bírnak, így viselőjüknek egész napos hidratáltságot nyújtanak. Nagy könnyebbség ez azoknak, akik kizárólag speciális szemcseppek vagy műkönnyek alkalmazása mellett tudnak kontaktlencséket hordani. Légáteresztő-képességük szintén példaértékű, de nem lehet panasz a biztonságos használatukra sem.
 

Csak a lencsét ne, inkább a szemüveg!

 
Sűrűn előfordul, hogy könnyezik, viszket vagy fáj a szeme, ha kontaktlencsét visel? Ezek a kellemetlen tünetek mind megszüntethetők, csak a megfelelő kontaktlencsére van szüksége. A szemüveggel szemben egy jó kontaktlencse természetes megjelenést kölcsönöz az arcnak, fixen tartja a helyét, és nem utolsósorban korlátlan látóteret biztosít. Jelentkezzen be hozzánk látásvizsgálatra, és szemorvosaink segítenek kiválasztani az igényeihez leginkább passzoló lencsét! Dioptriás és anélkül is beszerezhető modellek garmadája várja, melyekhez a kontaktlencse folyadékot és a tokot is megvásárolhatja.

Ha számít Önnek a látásminőség, akkor válassza Ön is a Proclear termékeket! Megfizethető árakra és gyors kézhez vételre számíthat Budapesten található üzleteinkben – maximum 10 percet kell sorban állnia. Döntsön mellettünk!