Freshlook kontaktlencse

 
A Freshlook kontaktlencsék gyártója (Ciba Vision) nemcsak azokra a felhasználókra gondol, akik dioptriás lencséket viselnek, hanem azokra, is, akik dioptria nélküli modelleket keresnek. Legyen szó bármelyik esetről, webshopunkból könnyedén, akár otthonról, a munkahelyéről vagy utazás közben is vásárolhat. Ismerje meg a teljes termékpalettánkat, és rendelje meg kedvenc kontaktlencséit országos házhoz szállítással!
 

Csak természetesen

 
A kínálatunkban kapható színes kontaktlencsék természetes hatást kölcsönöznek viselőjüknek. Felületük enyhén színezett, nem tolakodó, mégis tökéletes fedést biztosít. Termékeink kék, zöld, szürke és mogyoróbarna színekben egyaránt elérhetők. Kényelem és praktikum tekintetében sincs különbség a Freshlook modellek és a hagyományos lencsék között. Kiváló alapanyagokból készülnek, viselés közben nem zavarják használójukat: nem csúsznak el, nem érintkeznek a szemhéjjal vagy akadályozzák a pislogást.

A felhozatalunkban lévő kontaktlencsék mind havi hordásúak, így érdemes hozzájuk kiválasztani a megfelelő ápolási szereket is, és itt beszerezni. Webáruházunk virtuális polcain minden szükséges kiegészítőt felsorakoztatunk: a folyadékoktól kezdve a kontaktlencse tokokon át egészen a szemeket nyugtató szemcseppekig. Rendeljen meg Ön is mindent egy helyről!
 

A szemek egészségéért

 
Budapesten található optikáinkban akár költségmentes látásvizsgálatot is kérhet, ha nem biztos abban, hogy pontosan hány dioptriás lencsére van szüksége. A kontrollt minden esetben tapasztalt látszerészek és optometristák végzik. Kérjen már most időpontot hozzánk, ha a segítségére lehetünk!

Tegye próbára Ön is a dioptriás és anélkül is kapható Freshlook kontaktlencséket – adja le rendelését most webshopunkban! Akár 20-70% kedvezményt is érvényesíthet termékeinkre.